Over ons

Stigt nv

Wie zijn wij?

Stigt nv is het geesteskind van Peter Vereycken en Robrecht Keersmaekers. Beiden zijn ingenieurs met een pak ervaring in de realisatie van binnen- én buitenlandse bouw- en infrastructuurprojecten.

Toen Peter en Robrecht Stigt oprichtten, was dat vooral met het doel om maatschappelijk relevante woonprojecten te realiseren. Projecten die rekening houden met hun maatschappelijke functie op langere termijn en tegelijk inspelen op de woonbehoeften van morgen. Op die manier komt Stigt in hoofdzaak tot residentiële realisaties in dorp- en stadskernen die een aantoonbare meerwaarde bieden voor hun omgeving.

Rekening houdend met de achtergrond van de oprichters, gaat het natuurlijk om projecten die, wat gebruikte technieken en materialen betreft, tot de top behoren. Maar het gaat om méér dan alleen het bouwen. Stigt is ook permanent op zoek naar synergieën met plaatselijke partners: overheden, zorgverstrekkers, exploitanten, …

Stigt wordt op die manier een woonontwikkelaar met een positieve impact op de omgevingen waarin zij werken.

Testimonials

Stijn Leirs
Operiationeel Directeur
AW PRO (zorgpartner Steen)

Peter en Robrecht zijn zeer fijne partners om mee samen te werken. Ze trachten elk project met de juiste klemtonen te benaderen. Residentie STEEN is hiervan een mooi voorbeeld.

De locatiebepaling, architectuur, totaalaanpak en professionele omkadering kenmerkt hun betrokkenheid in hun realisaties.