Nieuws

Over enkele jaren kan je wonen in oude kliniek De Voorzorg

De voormalige kliniek van De Voorzorg in het hartje van Mechelen omgevormd tot een plek waar zestien gezinnen kunnen wonen rond een centrale binnentuin.

Virtueel plaatsbezoek modelappartement Steen

Bekijk ons volledig ingericht modelappartment met één simpele klik.

Project Dans in de kijker

Het nieuwe bouwproject Dans aan de Boelare in Eeklo bestaat enkel nog maar op papier, maar toch zijn nu al bijna de helft van de 52 appartementen verkocht.

Virtueel plaatsbezoek STEEN

Geïnteresseerd in een assistentiewoning van het project STEEN maar je bent niet in de positie om je te verplaatsen? Geen nood! Klik hier voor een virtueel plaatsbezoek van de werf.

Dans, uw ritme van wonen

Vindt hieronder een promofilm van het project Dans terug!

Update: project Steen

De werken op de werf van het project Steen zijn terug opgestart.

Coronavirus: Opendeurdag Dag van de Zorg afgelast op 15 maart 2020

Coronavirus: Opendeurdag Dag van de Zorg afgelast op 15 maart 2020

Ruwbouw Steen klaar

De ruwbouwwerken van de 32 serviceflats en de commerciële ruimte die in de Mulslaan in Steenokkerzeel komen, zijn klaar. Als alles volgens plan verloopt, dan kunnen de eerste bewoners hun flat in augustus volgend jaar betreden.

Woonproject Dans

De voormalige balletschool van Anne-Sophie Deweer in de Boelare zal in de loop van 2020 worden afgebroken. In de plaats komt een nieuw woonproject met de toepasselijke naam ‘Dans’. “Een eervolle verwijzing naar het roemruchte verleden.”

Gronden gezocht

Hebt u ergens in Vlaanderen een grond, een af te breken pand of een industriële site te koop? Dan wilt u wellicht niet alleen een degelijke prijs, maar ook de geruststelling dat met de locatie er verstandig omgesprongen wordt. Dat de koper rekening houdt met de omgeving en de gemeenschap waarvoor een project gaat ontwikkeld worden.
Wel, dan bent u bij Stigt aan het juiste adres. Neem vrijblijvend en in alle discretie contact met ons op via info@stigt.be.

Lancering Dans

Het project ‘Dans’ in Eeklo is een typisch Stigt project: een project dat perfect opgaat in het stedelijk weefsel en tegelijk middenin het groen ligt.

Dans wordt gelanceerd op 14 november aanstaande. Mogen wij u van harte uitnodigen om daar bij te zijn?

Nieuwbouwzondag

Op zondag 20 oktober kan u Residentie Steen bezoeken tussen 11u en 13u. U kan ter plaatse alle info over het project verkrijgen. Welkom in de Mulslaan 30 te Steenokkerzeel!

Vacature - Projectbegeleider

Stigt zoekt een ervaren projectleider om de opvolging van onze realisaties in goede banen te leiden. Zit bouwen je in het bloed, werk je graag in bouwteams, kijk je met trots en voldoening terug naar de gebouwen waarbij je betrokken bent geweest, en wil je dat in de toekomst verder verfijnen door in te spelen op de laatste tendensen, niet alleen in de bouwtechniek maar zeker ook hedendaagse maatschappelijke noden, dan ben je bij Stigt aan het juiste adres.

Wij bieden een zeer gevarieerde job, aan de zijde van de bouwheer, waarbij je betrokken bent van bij de geboorte van het project. Je bent een teamspeler die architecten, ingenieurs, aannemers en uiteindelijk onze klanten verbindt en orkestreert.

Biedt jezelf aan en kom eens langs om ons bedrijf en elkaar beter te leren kennen. Het zou wel eens de kans op een volgende stap in je carrière kunnen zijn! Tot binnenkort!